BergermeerRun 5KM

23sep14:0016:00BergermeerRun 5KM

Event Details

Op zaterdagmiddag vindt de BergermeerRun plaats, een spannende hardloopwedstrijd voor zowel kinderen als volwassenen die de uitdaging willen aangaan om 5 km te hardlopen.

Mis deze kans niet en schrijf je snel online in voor deze sportieve gebeurtenis! De run begint om 14:00 uur en de start en finish zijn op het Sportveld Gymzaal Beethovensingel.

Zorg dat je op tijd op het sportveld bent om je startbewijs op te halen. Je kunt je startbewijs vanaf 12.00 uur ophalen.

Belangrijk: Vergeet niet om je vooraf online in te schrijven, dit is zeer aan te raden. Als je je inschrijft vóór 9 september, wordt je voornaam automatisch op je startbewijs vermeld!

Let op: Als je je tussen 9 en 22 september inschrijft, kunnen we je naam helaas niet meer op je startbewijs zetten. Maar maak je geen zorgen, je kunt nog steeds online inschrijven en deelnemen aan de run!

Na 22 september is online inschrijven niet meer mogelijk. Als je nog wilt meedoen, kun je je op de dag zelf ter plaatse inschrijven. Zorg ervoor dat je op tijd op het veld bent, want vanaf 12.00 uur gaan de inschrijftafels open.

Klaar voor de uitdaging? Schrijf je in voor de 5 km run van de BergermeerRun en bewijs je hardloopkunsten! Het is een geweldige gelegenheid om je sportieve vaardigheden te tonen en samen met anderen te genieten van een actieve dag. Wacht niet langer en meld je vandaag nog aan!

Tijd

(Zaterdag) 14:00 - 16:00

Locatie

Bergermeer

Grasveld Gymzaal Beethovensingel