Kidsrun 500M

23sep13:0014:00Kidsrun 500M

Event Details

Op zaterdagmiddag wordt de Bergermeerrun (500 meter) voor kinderen van de onderbouw georganiseerd. De run start om 13.00 uur en de start en finish vinden plaats op het Sportveld Gymzaal Beethovensingel.

Zorg dat je op tijd op het sportveld bent om je startbewijs op te halen. Je kunt je startbewijs vanaf 12.00 uur ophalen.

Belangrijk: het is handig online in te schrijven voorafgaand aan het evenement! Als je dit vóór 9 september doet, wordt je voornaam automatisch op je startbewijs vermeld! Als je je inschrijft tussen 9 en 22 september kunnen we je naam helaas niet meer op je startbewijs zetten, maar je kunt nog steeds wel gemakkelijk online inschrijven!

Na 22 september is online inschrijven niet meer mogelijk. Je kunt echter nog steeds op de dag zelf inschrijven. Zorg ervoor dat je op tijd op het veld aanwezig bent, want vanaf 12.00 uur zullen de inschrijftafels geopend zijn.

Doe mee aan de Bergermeerrun voor kids en geniet van een sportieve middag vol plezier en uitdaging! Het is een geweldige kans om je hardloopvaardigheden te tonen en nieuwe vrienden te maken. Verzamel je energie en bereid je voor op een geweldige hardloopervaring. Mis deze kans niet en schrijf je vandaag nog in!

Tijd

(Zaterdag) 13:00 - 14:00

Locatie

Bergermeer

Grasveld Gymzaal Beethovensingel