Kidsrun 1000M

23sep13:1514:00Kidsrun 1000M

Event Details

Op zaterdagmiddag vindt de Bergermeerrun plaats, waar kinderen kunnen deelnemen aan verschillende afstanden. Een van de afstanden is de uitdagende 1000 meter run, speciaal voor de iets oudere kinderen van de bovenbouw. De run begint om 13:15 uur en de start en finish zijn op het Sportveld Gymzaal Beethovensingel.

Zorg dat je op tijd op het sportveld bent om je startbewijs op te halen. Je kunt je startbewijs vanaf 12.00 uur ophalen.

Belangrijk: vergeet niet dat online inschrijven van tevoren erg handig is. Als je je vóór 9 september inschrijft, wordt je voornaam automatisch op je startbewijs vermeld! Als je je inschrijft tussen 9 en 22 september, kunnen we je naam helaas niet meer op je startbewijs zetten. Maar maak je geen zorgen, je kunt dan nog steeds makkelijk online inschrijven en deelnemen aan de run!

Na 22 september is online inschrijven niet meer mogelijk. Als je nog wilt meedoen, kun je je op de dag zelf inschrijven. Zorg ervoor dat je op tijd op het veld aanwezig bent, want vanaf 12.00 uur zullen de inschrijftafels geopend zijn.

Klaar voor de uitdaging? Schrijf je in voor de 1000 meter run van de Bergermeerrun en bewijs je hardloopkunsten! Het is een geweldige gelegenheid om je sportieve vaardigheden te tonen en plezier te hebben met andere enthousiaste kinderen. Wacht niet langer en meld je vandaag nog aan!

Tijd

(Zaterdag) 13:15 - 14:00

Locatie

Bergermeer

Grasveld Gymzaal Beethovensingel